INFORMATIE

Bezoek deze pagina voor veelgestelde vragen.

Rock vs Premium

Op bykern.nl bieden wij producten aan uit de Rock en Premium lijnen. Het eerste type is niet erkend, en heeft een geluidsemissie van meer dan 115 dB. Bij de Premium lijn is het geluid regelbaar, en zijn daardoor Europees goedgekeurd. Esthetisch gezien zijn de modellen volledig identiek.

Productkwaliteit

Onze uitlaten zijn door gespecialiseerde vakarbeiders gevormd uit een enkel stuk gietstaal voor een zo glanzend mogelijk eindresultaat. De uitlaten zijn speciaal gemaakt voor Harley Davidson motoren en leveren geluid van uitzonderlijke zuiverheid en kracht. Alle producten hebben een garantie van drie jaar vanaf aankoop.

Werking van het product

Alle Premium uitlaatpijpen kunnen twee soorten tonen produceren: De eerste is  volgens de Europese norm 97/24 gecertificeerd, waardoor deze aan alle eisen voldoet, dit herkent u aan de stempel op de uitlaatdemper. De tweede toonsoort is te activeren met een knop te vinden aan de zijkant van de motor, hierdoor komt alle kracht van de motor vrij en word het specifieke Harley Davidson geluid geproduceert.

Keuze van product

Om de uitlaat te vinden die het best bij uw motor past, moet u eerst het model van uw motor selecteren, daarna kunt u in de keuzemenu’s de capaciteit van uw motor aangeven en de kleur kiezen. Het is erg belangrijk dat u het productiejaar en het serienummer van uw motor correct invult, zodat u een voor uw motor volledig op maat gemaakte uitlaat kunt ontvangen. Neem bij twijfel contact met ons op.

Betaling, verzending, retourneren

De gemiddelde levertijd is 5 tot 6 werkdagen, u ontvangt een e-mail met de trackingcode zodra dat de bestelling wordt verzonden. De verwerkingstijd voor bestellingen kan variëren van 1 tot 2 weken.

Indien het geselecteerde product niet beschikbaar is, kan de productietijd oplopen tot 4 weken.

Het is mogelijk om te betalen met de Paypal-service of met een creditcard.

Als u niet tevreden bent met u aankoop, is het mogelijk om het product tot 14 dagen na aankoop te retourneren. Retourneren is alleen mogelijk wanneer het product niet is gebruikt. Retourzendingen zijn voor rekening van de klant.

Veelgestelde vragen

Raadpleeg deze pagina voor de meest gestelde vragen van klanten. Bij twijfel stuur gerust een mailtje, wij helpen u graag!

 

Winkelwagen
Scroll naar boven